F1 Uniform & Baju Korporat

Anda mahu tempah baju korporat murah & berkualiti?

Kami lah yang anda cari. Tak perlu cari lagi yang lain

Mengapa Anda Harus Buat Tempahan Dengan Kami ?

Kami telah berpengalaman luas sejak 2012 dalam bidang pembekal dalam  pelbagai jenis pakaian korporat & cenderahati korporat untuk universiti dan badan kerajaan/korporat dengan  pelbagai design dan jenis kain. Anda boleh datang dan lihat sendiri ke kedai kami di Seksyen 15 Shah alam (KLIK UTK MAP DIRECTION) untuk melihat dan meminjam sampel produk yang telah kami siapkan. Kami sedia menerima serendah 10 helai tempahan untuk memberi anda peluang untuk mencetak t-shirt dengan kuantiti yang sedikit. Oleh itu tempah lah baju korporat dengan kami.

P/s:Tempah baju dengan kami, Anda pasti puas hati. Pasal harga dan nak siap cepat boleh berbincang dengan kami. Tiada prosedur yang merumitkan anda. Kami akan buat sehabis baik!

”SYARIKAT SDN. BHD. KAMI BERDAFTAR DIBAWAH SSM DAN KEMENTERIAN KEWANGAN”

Ada 2 jenis baju korporat yang kami tawarkan kepada ANDA.

  1. BAJU KORPORAT READY MADE– Baju ready made adalah baju yang dah siap dan anda hanya pilih dari list gambar di bawah. Bagi kami kod baju yang anda mahu dan kami terus periksa stok. Jika ada stok, terus kami proceed untuk sulaman logo, nama atau perkataan. Jika anda nak siap cepat boleh pilih baju ready made sebab ia akan siap dalam tempoh 7 -10 hari saja.
  2. BAJU KORPORAT CUSTOM MADE– Baju customade adalah baju yang kami buat khas untuk tempahan anda. Kami beli kain dan jahit mengikut design yang anda mahu. Custom made design sesuai untuk anda nak baju yang unik dan lebih banyak pilihan warna/fabrik. Tidak sesuai untuk anda yang mahu siap cepat. Idea design boleh google mana-mana baju dan kami boleh cuba ikut design baju korporat yang anda mahu. Selalunya baju korporat custom made mengambil masa 2-3 minggu untuk siap.

Ada Pertanyaan??

WhatsApp/Call/SMS

Senarai Gambar dibawah adalah latest design 2022-2023 untuk baju korporat ready made.

Pilih dan Hubungi kami.

×
Back
WhatsApp Kami
Promosi
Scroll to Top